loading

Zatraži ponudu

Zbog velikog broja programa, modula i opcija u našoj ponudi, za Vas smo pripremili jednostavan obrazac. Označite kvačicama one module koji Vas interesiraju, stavite broj korisnika (broj licenci) koji bi istovremeno pristupali pojedinom modulu, označite ukoliko Vas interesira korištenje programa na našem oblaku te da li Vam je potrebna verzija programa za vođenje više od jednog poduzetnika (neograničena). To će nam omogućiti da Vam u što kraćem roku pošaljemo ponudu ili Vas kontaktiramo.

Programi za poduzeća

Programi za obrtnike

Obračun plaća

Osnovna sredstva

PC Kasa

Recepcijsko poslovanje

Agencija.NET

Putni nalozi

Virmani

E-račun

Blagajničko poslovanje

Program optika

Dodatno

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.