Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“.

Naslovna
 
 

S5 Box

KORP

Programi KORP su proizvodi najnovijih informatičkih tehnologija. Na tržištu su prisutni od 1996. godine, pa su pored višegodišnjeg iskustva sa programima u tekstualnom modu, u najnoviju generaciju KORP programa ugrađena i višegodišnja iskustva primjene poslovnih programa u grafičkom (Windows) okružju.

Programi KORP osiguravaju uspješan rad na operativnim sustavima Windows 7, Windows 8 i Windows 10.

Kompletan asortiman poslovnih programa KORP pokriva potrebe svih korisnika od najmanjih do najvećih, od slobodnog zanimanja, preko obrtničkih radnji sa samo jednim zaposlenikom, pa sve do trvtke sa tisućama zaposlenika.


korp poslovanje


Programi se odlikuju sljedećim karakteristikama:

 - Pouzdanost u radu
 - Jednostavnost rada
 - Prilagodljivost specifičnostima korisnika
 - Samostalna instalacija programa bez prisustva stručnjaka
 - Početak rada s minimalnom obukom ili bez obuke
 - Rad bez održavanja omogućava efikasno upravljanje poslovanjem
 - Povoljne cijene

Da bi zadovoljili širok dijapazon potreba korisnika, razvijene su četriri grupe programa

1. KORP OBRT - za poslovanje obrtnika razvijen je program OBRT kao i jedan modul koji je ujedno i ukupan informacijski sustav. Program obuhvaća sve specifičnosti svih obrtničkih zanimanja, a postoji i mogućnost povezivanja s drugim standardnim modulima (PC kasa, obračun plaća i dr.). 

2. KORP PODUZETNIK- za potrebe manjih i srednjih poduzeća razvijeni su posebni programi. Svaki program radi potpuno autonomno kao samostalan program ili samo kao modul informacijskog sustava.

3. KORP VELIKI PODUZETNIK- za potrebe velikih poduzeća koriste se standardni i posebno izrađeni programi koji se prema zahtjevima i specifičnostima svakog poduzeća posebno dorađuju, te ugrađuju u informacijski sustav primjeren veličini i specifičnosti poduzeća. Pri izgradnji informacijskog sustava u pravilu se vrši i projektiranje organizacije rada i poslovanja sa ciljem optimiziranja procesa.

4. KORP POP – skupina manjih programa prilagođena da zadovoljava potrebe svih korisnika.

 


Promjenite Vaše poslovanje u samo 6 koraka. Za Vas vršimo:

   1. dubinsko skeniranje poslovanja
   2. projektiranje i izrada idealnog programskog riješenja
   3. instalacija mrežnog sustava
   4. implementacija
   5. edukacija
   6. održavanje i podrška


Održavanje

Plaćanjem održavanja dobivate:

   1. Usklađivanje programa sa svim zakonskim promjenama.

   2. Nove verzije programa nastale razvojom i primjenom novih tehnoloških riješenja.

   3. Consulting, otklanjanje smetnji, brze intervencije, dodatne prilagodbe na postojećim modulima i druge stručne radnje i savjete.

Potkategorije

Preuzmite TeamViewer

Vijesti i obavijesti

Sretni blagdani
Utorak, 24 Prosinac 2019
article thumbnail

Riječ direktora

Poštovani partneri,

dopustite da Vam se obratim sa par riječi.

Tvrtka Infokom je sa vlastitim Windows poslovnim rješenjima prisutna već punih 20 godina na hrvatskom tržištu. Na počektu našeg poslovanja velika većina domaćih proizvođača poslovnog softvera nudila je rješenja za DOS operativni sustav dok je naše opredjeljenje bilo izrada rješenja isključivo za Windows platformu.

Vrijeme je pokazalo da je naša odluka bila ispravna, a iskustva koja smo pritom stekli dala su nam stratešku prednost  nad konkurencijom te omogućila da s vremenom steknemo široku bazu korisnika te na taj način osiguramo stabilno poslovanje i kontinuirani rast. Tvrtka Infokom danas se može pohvaliti sa preko 1500 izvršenih instalacija u poduzećima i obrtima različitih profila.

Naš stav od početka je bio da kvalitetan softver mora biti popraćen jednako kvalitetnom podrškom. Programi se moraju kontinuirano i na vrijeme ažurirati, a problemi klijenta u što kraćem roku riješiti. Svim našim partnerima pristupamo s jednakim zanimanjem i s jednakom pažnjom te nastojimo stvoriti prijateljski ugođaj u kontaktima. I to je ono nešto što nas posebno izdvaja od konkurencija i što naši korisnici cijene te nas nagrađuju dugogodišnjom vjernošću.

Premda je naša specijalizacija razvoj i održavanje KORP poslovnog  softvera, našim korisnicima pružamo i popratne usluge od kojih ističemo:

- Računovodstveni konzalting

- Savjetovanje kod nabave hardvera

- Implementacija i održavanje hardvera

- Izrada web stranica

Na ovaj način korisnici dobivaju široki  spektar usluga na jednom mjestu što značajno pojednostavljuje njihovo poslovanje.

Naš cilj je učiniti sve naše korisnike našim partnerima te kroz zajedničke nastupe postići značajan uspjeh na poslovnom planu.

Nadamo se da ćete u našoj tvrtki prepoznati stabilnog i kvalitetnog partnera te se pridružiti brojnoj obitelji zadovoljnih korisnika.

Tko je online

Imamo 18 gostiju i nema članova online

Knjigovodstveni programi, program za hotelsko i agencijsko poslovanje, ugostiteljstvo i maloprodaju

Firma INFOKOM SOFTWARE & CONSULTING se već preko 20 godina bavi izradom softvera. U tom razdoblju stekli smo povjerenje više od 1500 klijenata. Od softverskih riješenja možemo se pohvaliti pouzdanim knjigovodstvenim programima za male, srednje i velike poduzetnike. Osim knjigovodstvenih programa nudimo programe za hotele i agencije. Bilo da se radi o obrtu ili poduzeću imamo kvaliteno i pouzdano riješenje za Vas.

Osim izrade poslovnih riješenja, na usluzi Vam stoji i naš odijel za pružanje podrške, koji Vam je spreman pomoći prilikom rada u programu. Svi programi se ažuriraju sukladno zakonskim promjenama.

 

"Neka knjigovodstvo postane zadovoljstvo"
Infokom Software & consulting
Adresa:
Trg hrvatske bratske zajednice 3 a
21 000 Split
Radno vrijeme:
Pon. - Pet. 8:00 - 16:00

Telefon:
021/395-999
021/395-777

Riječ korisnika

knjigovodstveni programi| računovodstveni programi| poslovni programi| knjigovodstvo| računovodstvo| fiskalna blagajna| putničke agencije| recepcijsko poslovanje| program za knjigovodstvo| računovodstveni programi| knjigovodstveni programi| poslovni programi|