Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“.

Naslovna
 
 

S5 Box

Privremeni račin rada

Obavijest korisnicima

OBAVIJEST ZA KORISNIKE INFOKOM USLUGA

Poštovani korisnici,

sukladno situaciji sa širenjem COVID-19 virusa obraćamo vam se s nekoliko savjeta koji vam mogu olakšati korištenje naših programa te smanjiti rizik ugroze zdravlja.

U svrhu suzbijanja ove pandemije neki poslovni subjekti, koji to mogu, prelaze na način rada 'rad od kuće'. Ukoliko se i Vi odlučite za rad od kuće Infokom već nekoliko godina ima mogućnost korištenja programa u svom oblaku. Ovo je ujedno prilika da neke poslovne procese, koje i dalje radite na klasičan način poput slanja računa, u potpunosti digitalizirate. Već godinama nema više potrebe da odlazite u poštu, kupujete markice, printate, pakirate i odnosite račune a sada to više nije ni sigurno.

Infokom već godinama radi na digitalizaciji svog i poslovanja svojih korisnika. Razmislite o slanju računa, ali i ostalih dokumenata, digitalnim putem (email i/ili Fina informacijski posrednik) direktno iz naših programa. Ujedno obavještavamo onaj mali dio korisnika koji i dalje zaprimaju naše račune poštom da ćemo im privremeno račune slati isključivo digitalnim putem, s obzirom da od ponedjeljka 23.3. prelazimo na privremeni režim rada od kuće. Više detalja o novom režimu u nastavku.

Infokom stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima za podršku na uobičajeni način. Tri glavne fiksne linije (021/395-777, 021/395-999, 021/785-075) smo preusmjerili na postojeće mobilne brojeve te smo privremeno uveli dva nova mobilna broja 097/ 6623 661 i 097 660 4002.

Pod uvjetom urednog podmirivanja svojih obveza, možete direktno dobiti podršku za program koji koristite na jedan od slijedećih brojeva:

097/ 6623 661 – Korp (svi moduli), Obračun plaća, Virmani

095/906 2708 – Pc Kasa, Recepcija, Agencija, te sekundarna podrška za Korp (svi moduli) i Obračun plaća

097 660 4002 – Obrt, Putni nalozi, Osnovna sredstva

Svima želimo prije svega dobro zdravlje te što manje poslovnih briga.

Srdačan pozdrav.

Vaš Infokom

Preuzmite TeamViewer

Vijesti i obavijesti

Sretni blagdani
Utorak, 24 Prosinac 2019
article thumbnail

Riječ direktora

Poštovani partneri,

dopustite da Vam se obratim sa par riječi.

Tvrtka Infokom je sa vlastitim Windows poslovnim rješenjima prisutna već punih 20 godina na hrvatskom tržištu. Na počektu našeg poslovanja velika većina domaćih proizvođača poslovnog softvera nudila je rješenja za DOS operativni sustav dok je naše opredjeljenje bilo izrada rješenja isključivo za Windows platformu.

Vrijeme je pokazalo da je naša odluka bila ispravna, a iskustva koja smo pritom stekli dala su nam stratešku prednost  nad konkurencijom te omogućila da s vremenom steknemo široku bazu korisnika te na taj način osiguramo stabilno poslovanje i kontinuirani rast. Tvrtka Infokom danas se može pohvaliti sa preko 1500 izvršenih instalacija u poduzećima i obrtima različitih profila.

Naš stav od početka je bio da kvalitetan softver mora biti popraćen jednako kvalitetnom podrškom. Programi se moraju kontinuirano i na vrijeme ažurirati, a problemi klijenta u što kraćem roku riješiti. Svim našim partnerima pristupamo s jednakim zanimanjem i s jednakom pažnjom te nastojimo stvoriti prijateljski ugođaj u kontaktima. I to je ono nešto što nas posebno izdvaja od konkurencija i što naši korisnici cijene te nas nagrađuju dugogodišnjom vjernošću.

Premda je naša specijalizacija razvoj i održavanje KORP poslovnog  softvera, našim korisnicima pružamo i popratne usluge od kojih ističemo:

- Računovodstveni konzalting

- Savjetovanje kod nabave hardvera

- Implementacija i održavanje hardvera

- Izrada web stranica

Na ovaj način korisnici dobivaju široki  spektar usluga na jednom mjestu što značajno pojednostavljuje njihovo poslovanje.

Naš cilj je učiniti sve naše korisnike našim partnerima te kroz zajedničke nastupe postići značajan uspjeh na poslovnom planu.

Nadamo se da ćete u našoj tvrtki prepoznati stabilnog i kvalitetnog partnera te se pridružiti brojnoj obitelji zadovoljnih korisnika.

Tko je online

Imamo 21 gostiju i nema članova online

Knjigovodstveni programi, program za hotelsko i agencijsko poslovanje, ugostiteljstvo i maloprodaju

Firma INFOKOM SOFTWARE & CONSULTING se već preko 20 godina bavi izradom softvera. U tom razdoblju stekli smo povjerenje više od 1500 klijenata. Od softverskih riješenja možemo se pohvaliti pouzdanim knjigovodstvenim programima za male, srednje i velike poduzetnike. Osim knjigovodstvenih programa nudimo programe za hotele i agencije. Bilo da se radi o obrtu ili poduzeću imamo kvaliteno i pouzdano riješenje za Vas.

Osim izrade poslovnih riješenja, na usluzi Vam stoji i naš odijel za pružanje podrške, koji Vam je spreman pomoći prilikom rada u programu. Svi programi se ažuriraju sukladno zakonskim promjenama.

 

"Neka knjigovodstvo postane zadovoljstvo"
Infokom Software & consulting
Adresa:
Trg hrvatske bratske zajednice 3 a
21 000 Split
Radno vrijeme:
Pon. - Pet. 8:00 - 16:00

Telefon:
021/395-999
021/395-777

Riječ korisnika

knjigovodstveni programi| računovodstveni programi| poslovni programi| knjigovodstvo| računovodstvo| fiskalna blagajna| putničke agencije| recepcijsko poslovanje| program za knjigovodstvo| računovodstveni programi| knjigovodstveni programi| poslovni programi|