Arhiva
 
 

S5 Box

Važne obavijesti na početku nove godine

20181.Sa datumom 01.01. kreće nova poslovna godina. Kod startanja programa pojavljuje se upozorenje da treba otvoriti novu godinu. Kliknite OK, i odaberite sve potrebne kvačice (otvaranje nove godine 2018, prijenos matičnih podataka). Početno stanje, ako postoji, se uvijek može prebaciti naknadno.  Upute za otvaranje nove godine imate u izborniku FAQ na vrhu stranice.1.Sa datumom 01.01. kreće nova poslovna godina. Kod startanja programa pojavljuje se upozorenje da treba otvoriti novu godinu. Kliknite OK, i odaberite sve potrebne kvačice (otvaranje nove godine 2018, prijenos matičnih podataka). Početno stanje, ako postoji, se uvijek može prebaciti naknadno.  Upute za otvaranje nove godine imate u izborniku FAQ na vrhu stranice.


2. Svi obveznici fiskalizacije koji su krajem 2012 ili početkom 2013. godine zatražili Finin digitalni certifikat za fiskalizaciju moraju isti obnoviti budući se bliži istek petogodišnjeg roka. Obaviještavamo sve naše korisnike čiji certifikati uskoro ističu da na vrijeme zatraže novi certifikat, kako ne bi došlo do zastoja u fiskalizaciji računa.
Vaš Infokom

OBAVIJEST ZA KORISNIKE INFOKOM PROGRAMA

Windows10

Poštovani korisnici,

Najnovija verzija Windows 10 operativnog sustava, tzv. Creators update (1703), uz razna je poboljšanja donijela i neke poteškoće u radu, od kojih jedna nažalost u manjoj mjeri ometa rad i u našem programu. Naime, pri pokušaju unosa podataka u neka polja moguće je da ćete naići na „blokadu“ koja Vam neće dozvoliti unos. Privremeno rješenje je da u takvim slučajevima na tipkovnici pritisnite tipku ALT koja će Vam nakon pritiska omogućiti da nesmetano unosite podatke dok god je program pokrenut.

Vaš Infokom

VAŽNA OBAVIJEST ZA OBVEZNIKE FISKALIZACIJE

racun2017

Poštovani korisnici,


Porezna uprava je 20.6.2017. u sklopu sustava e-Porezna pustila u produkciju aplikaciju za unos poslovnih prostora.


Svi obveznici fiskalizacije dužni su periodu od 1.7.2017. do 31.7.2017. putem servisa e-Porezna potvrditi podatke o poslovnim prostorima koji su već ranije dostavljeni putem naše aplikacije. Uz podatak o poslovnom prostoru, korisnik je dužan dostaviti podatake o proizvođaču/održavatelju programskog rješenja.


Važno je još jednom naglasiti da se podaci prijavljuju putem aplikacije e-Porezna koju koriste svi oni obveznici fiskalizacije koji posjeduju certifikat ili su pravo na korištenje u svoje ime prepustili opunomoćenom knjigovodstvenom servisu.


Više detalja vezanih za ovu obavijest pročitajte na direktnom linku stranica Porezne uprave gdje ćete ujedno pronaći i korisničke upute.


Vaš Infokom

Preuzmite TeamViewer

Vijesti i obavijesti

article thumbnail1.Sa datumom 01.01. kreće nova poslovna godina. Kod startanja programa pojavljuje se upozorenje da treba otvoriti novu godinu. Kliknite OK, i odaberite sve potrebne kvačice (otvaranje nove godine...

Tko je online

Imamo 86 gostiju i nema članova online

Gdje smo?

Infokom Software & consulting
Adresa:
Trg hrvatske bratske zajednice 3 a
21 000 Split
Radno vrijeme:
Pon. - Pet. 8:00 - 16:00

Telefon:
021/395-999
021/395-777

Riječ korisnika

knjigovodstveni programi| računovodstveni programi| poslovni programi| knjigovodstvo| računovodstvo| fiskalna blagajna| putničke agencije| recepcijsko poslovanje| program za knjigovodstvo| računovodstveni programi| knjigovodstveni programi| poslovni programi|