Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“.

OBRT - knjigovodstveni program za obrtnike
 
 

S5 Box

Download - Obrt

 

Tvrtka (Ime):  
Telefon:  
Adresa:  
Mjesto:  
Kontakt osoba:  
Kako ste došli do nas:
   Google plaćeni oglas
   Google tražilica
   Ostale tražilice (Yahoo, Bing)
   Reklama/banner na portalu...
   Članak/recenzija na portalu...
   Internet forum
   Časopis
   Newsletter
   Preporuka/Zastupnik 
   Ostalo 
E-mail:  
 Želim primati novosti i akcijske ponude  
   
Spam control:  
 

 

 

Program za obrtnike "Obrt"

Download programa
NAPOMENA:
Ukoliko Vam antivirusni program ili T-com usluga "Roditeljska zaštita" ne dopusti preuzimanje ili pokretanje nekog od naših demo programa, molimo da nas kontaktirate.

 

Više detalja o programu saznajte na www.obrt.hr

 

obrt maska

 

Knjigovodstveni program OBRT izvrsna je poslovna investicija koja se isplati u prosjeku već za 3 mjeseca korištenja. Individualni korisnik, koji to želi, uz malo napora, uspješno će sam voditi svoje poslovne knjige. Pri tome će mu program biti nezamjenjiv pomoćnik koji će prenositi podatke iz jedne knjige u drugu, obrađivati podatke i izrađivati sve potrebne preglede, obrasce i izvještaje.

Knjigovodstveni servis će zahvaljujući visokom stupnju automatiziranosti uspjeti uz pomoć programa sa istim naporom voditi i do tri puta više klijenata nego ručnim radom ili do dva puta više nego uz upotrebu nekih drugih nepovezanih ili nedovoljno automatiziranih programa.
 
Više o programu

Računovodstvni program OBRT namijenjen je obrtnicima raznih profila, osobama slobodnih zanimanja, fizičkim osobama, obveznicima poreza na dohodak kao i knjigovodstvenim servisima koji vode poslovne knjige za privatne obrtnike.
Omogućuje istovremeno praćenje poslovanja jednog ili više obrtnika i više poslovnih godina, s tim da svaki obrtnik može imati jednu ili više poslovnih jedinica.
Zasniva se na uporabi relacijskih baza podataka i izrađen je suvremenim alatima IV generacije. Koristi prednosti grafičkog sučelja operacijskog sustava MS Windows.
Više podataka o programu i poslovanju obrtnika možete pronaći na našim stranicama www.obrt.hr, a sami program možete skinuti popunjavanjem download formulara na vrhu stranice.

 

Preuzmite TeamViewer

Vijesti i obavijesti

25 GODINA POSLOVANJA
Srijeda, 07 Veljača 2018
article thumbnailPonosni smo što možemo objaviti da Infokom ove godine obilježava 25 godina poslovanja. Motiv koji nas je gurao sve ove godine prema naprijed je izazov da pružimo rješenje na odgovore modernog...

Tko je online

Imamo 24 gostiju i nema članova online

Gdje smo?

Infokom Software & consulting
Adresa:
Trg hrvatske bratske zajednice 3 a
21 000 Split
Radno vrijeme:
Pon. - Pet. 8:00 - 16:00

Telefon:
021/395-999
021/395-777

Riječ korisnika

knjigovodstveni programi| računovodstveni programi| poslovni programi| knjigovodstvo| računovodstvo| fiskalna blagajna| putničke agencije| recepcijsko poslovanje| program za knjigovodstvo| računovodstveni programi| knjigovodstveni programi| poslovni programi|