loading

Program optika

Program optika namijenjen je za optičare i oftalmološke ordinacije koje se bave izradom i prodajom naočala, leća i očnih pomagala. Prednosti programa optika su jednostavnost unosa narudžbi, sveobuhvatna evidencija kupaca, evidencija zdravstvenih pregleda, pregledi prodaje po djelatniku, pregledi i ispisi radnih naloga po kupcu.
Intuitivno korisničko sučelje i jednostavno izvršavanje željenih radnji omogućavaju Vam da s radom u programu započnete odmah, bez potrebe za dugotrajnim privikavanjem i obukom.

 

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.