loading

Naša programska rješenja

Korp programska rješenja već 25 godina integriraju i digitaliziraju poslovanje poduzetnika i obrtnika. Od samih početaka naši programi poštuju načelo jednog unosa i jednog knjiženja a danas smo orijentirani potpunoj digitalizaciji naših korisnika bez potrebe za ručnim unosom podataka.

Infokom u kratkim crtama

Naša osnovna djelatnost je projektiranje, razvoj i održavanje poslovnih programa. Implementirali smo rješenja i održavamo poslovne programe kod više stotina korisnika širom Hrvatske. Više o našim korisnicima pogledajte na našoj referentnoj listi. Posjedujemo veliko iskustvo u razvoju programa za malo i veleprodaju, proizvodnju, ugostiteljstvo, razne uslužne djelatnosti i turizam.

Detaljnije
Infokom u kratkim crtama

Neka brojke govore same za sebe

Kad su brojke u pitanju, moramo se pohvaliti.  Preko 30 godina iskustva, preko 30 programskih rješenja, više od 1700 izvršenih instalacija, jedna od prvih softverskih tvrtki u Hrvatskoj sa isključivo Windows baziranim poslovnim softverom... Naše brojke samo rastu te potvrđuju našu inovativnost i kontinuirani razvoj.

Godina iskustva
30

Godina iskustva

Osnovani smo 1993., te prvo vlastito poslovno rješenje isključivo za Windows operativni sustav izdajemo krajem 1995. godine.

Broj implementiranih rješenja
1700

Broj implementiranih rješenja

Ponosimo se činjenicom da imamo korisnike koji su prije 25 godina krenuli sa nama, danas rade sa nama te planiraju to i u budućnosti.

Programska rješenja
40

Programska rješenja

Naši programi i moduli rezultat su zahtjeva i želja velikog broja korisnika te širokog spektra različith djelatnosti.

Zadnje novosti

Ispod možete pronaći najnovije vijesti vezane za programske izmjene i dogradnje, zakonske promjene koje se tiču naših programa ali i teme zanimljive poduzetnicima. Više tekstova i postova možete pronaći u rubrici blog gdje smo obradili i aktualne teme digitalizacije, eračuna, rada u oblaku itd.

date24 May
2024
KORP DIGITALNI KNJIGOVODSTVENI URED

KORP DIGITALNI KNJIGOVODSTVENI URED

KORP PROGRAMSKI PAKET MODULA PROTUVRIJEDNOSTI 1800 EURA + PDV OD 29,90 EUR + PDV/MJESEČNO (UKLJUČENA PODRŠKA) ISKORISTITE...
Pročitaj više
date25 Jan
2024
Fiskalizacija napojnica

Fiskalizacija napojnica

Poštovani korisnici, Želimo Vam pružiti dodatne informacije o nedavnoj zakonskoj promjeni u vezi fiskalizacije napojnica koja je stupila na...
Pročitaj više
date10 Oct
2023
Promjene u IP1 obrascu

Promjene u IP1 obrascu

Poštovani korisnici, Program Obračun plaća s promjenama u IP1 obrascu je dostupan za instalaciju. Ono što je važno naglasiti je da IP1 nije...
Pročitaj više

Preporuke klijenata

Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.