loading

Obračun plaća

Program Obračun plaća je cjelovito rješenje za obračun plaća zaposlenika, vođenje kadrovske evidencije i  evidencije radnog vremena.
Program sadrži veliki broj parametara koji pokrivaju i automatiziraju sve vrste obračuna plaća, te ga zbog toga koriste male, srednje i velike tvrtke.

Program je integriran s našim knjigovodstvenim programom KORP, a može se koristiti i kao zasebna aplikacija,  jednostavan je i pregledan za korištenje, sadrži sve zakonom propisane obrasce i izvještaje, a svi bitni podaci se primaju i šalju u elektronskoj formi. Nalozi za isplatu plaća i doprinosa elektronički se šalju na web aplikacije Internet Bankarstva.

Osobni podaci zaposlenika su osigurani u skladu s GDPR-om, a pristup povjerljivim podacima onemogućava se autorizacijskim mehanizmom.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.