loading

Blog

date02 stu
2023
Infokom slavi tri desetljeća postojanja!

Infokom slavi tri desetljeća postojanja!

Početci naše priče sežu u rane i ratom obilježene 90-e godine 20. stoljeća. U tim burnim vremenima stvaranja Hrvatske, obilježenih gospodarskom tranzicijom, prelaskom sa dinara na kunu te uvođenjem PDV-a Infokom je započeo svoj put.

Kroz 30 godina prošli smo brojne porezne reforme, dočekali ulazak Hrvatske u Europsku uniju, uvođenje fiskalizacije, elektroničkih računa te naposljetku eura, a pritom smo gradili i njegovali odnose sa sve većim brojem klijenata od kojih mnogi i danas rade sa nama.
Infokom je od starta prepoznao da budućnost leži u grafičkom korisničkom sučelju te se orijentirao na razvoj poslovnih aplikacija isključivo u Windows okruženju. Korp poslovni programi nisu samo plod našeg rada, već i osluškivanja bila naših korisnika te konstantnog praćenja najnovijih tehnoloških trendova.

Naša strateška, konkurenta prednost nije samo u projektiranju i razvoju inovativnih poslovnih programa, već u pružanje sveobuhvatne informatičke podrške poslovanju. Tijekom protekla tri desetljeća, implementirali smo rješenja i pružali podršku brojnim klijentima diljem Hrvatske, a to uključuje različite sektore, od knjigovodstva, maloprodaje i veleprodaje, do proizvodnje, ugostiteljstva i turizma.

Svjesni smo da softverska rješenja moraju biti spremna prilagoditi se promjenama i izazovima poslovnog okruženja koje neprestano evoluira. Stoga svim našim partnerima pristupamo s velikom dozom pažnje i predanosti, trudeći se izgraditi dugotrajne i iskrene odnose. Naša dosljednost i strast nas izdvajaju iz mora konkurencije, a najvažnija potvrda našeg truda te glavni izvor naše motivacije dolazi od velikog broja zadovoljnih korisnika.

Shodno tome, odlučili smo nagraditi sve naše korisnike, bili stari ili novi, s posebnim pogodnostima za naš jubilarni 30. rođendan!

•    60% popusta na sve kupnje iznad 700 eura + PDV i/ili 30% popusta na sve programe neovisno o iznosu.
•    12 mjeseci BESPLATNOG ugovornog održavanja na kupljenje programe
•    12 mjeseci BESPLATNE usluge Oblak za kupljene programe vrijednosti iznad 700 eur + PDV

Iskoristite jedinstvenu priliku i osigurajte si sve one programe, module i usluge koje su Vam nedostajale po izrazito atraktivnim uvjetima.
S obzirom da je studeni ujedno i mjesec Black Fridaya, akciju smo odlučili produljiti na cijeli mjesec te vrijedi za sve uplate izvršene do 30.11.2023.g.!

A sad ono najbolje!

Pratite i našu Facebook stranicu jer smo za Vas pripremili NAGRADNU IGRU u čast našeg jubilarnog rođendana!
Jedan sretan dobitnik osvojiti će poklon bon u iznosu do 1000 eura + PDV!

Detalji o nagradnoj igri će biti objavljeni na našoj Facebook stranici tokom tekućeg mjeseca.

Hvala Vam na vjernosti i podršci kroz sve ove godine. Bez Vas ne bismo bili tu gdje jesmo!

Sretan rođendan, Infokom obitelji!

                                                                                                                                                              

                   1500+ instalacija širom Hrvatske      Korisnička podrška + detaljne upute

                                                                                             

                    Kontinuirano ažuriranje sustava       Preko 150 knjigovodstvenih servisa

Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.