loading

Programi za obrtnike

Programi za obrtnike čine skup neovisnih programa za vođenje poslovanja obrtnika koji zajedno čine sveobuhvatni ERP sustav stvoren za jednostavno vođenje poslovanja obrtnika te ne zahtjevaju prethodno poznavanje knjigovodstva. Ponosimo se činjenicom da mnogo naših korisnika programa za obrtnike uspješno i samostalno vodi svoje poslovanje bez knjigovodstvenog "backgrounda" i/ili formalnog obrazovanja pri čemu su im naši programi nezamjenjivi pomoćnici. Programi su napravljeni da automatski prenose podatke iz jednog programa u drugi, iz jedne knjige u drugu, obrađuju podatke te izrađuju sve potrebne preglede, obrasce i izvještaje. Investicija u programe se isplaćuje nakon 2 do 3 mjeseca korištenja te ujedno omogućuje 'real time' uvid u sve poslovne podatke, što korištenje usluga eksternog  knjigovodstvenog servisa često ne dozvoljava.

Programi su namijenjeni obrtnicima raznih profila, osobama slobodnih zanimanja, fizičkim osobama, obveznicima poreza na dohodak te knjigovodstvenim servisima koji vode poslovne knjige za više desetaka obrtnika. Velik broj opcija i parametara omogućuje prilagodbu programa poslovanju različitih obrta, te korištenje neograničenog broja poslovnih jedinica na geografski udaljenim lokacijama.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.