loading

OBRT Knjigovodstveni program za obrtnike

Knjigovodstveni program Obrt je mali, sveobuhvatni ERP sustav stvoren za jednostavno vođenje poslovanja obrtnika te ne zahtjeva prethodno poznavanje knjigovodstva. Ponosimo se činjenicom da mnogo naših korisnika Obrta bez knjigovodstvenog 'backgrounda' i/ili formalnog obrazovanje uspješno samostalno vodi svoje poslovanje u našem programu koji im je nezamjenjiv pomoćnik. Obrt je napravljen da automatski prenosi podatke iz jedne knjige u drugu, obrađuje podatke te izrađuje sve potrebne preglede, obrasce i izvještaje. Investicija u Obrt se isplaćuje nakon 2 do 3 mjeseca korištenja te ujedno omogućuje 'real time' uvid u sve poslovne podatke što korištenje usluga  eksternog  knjigovodstvenog servisa često ne dozvoljava.

Program je namijenjen obrtnicima raznih profila, osobama slobodnih zanimanja, fizičkim osobama, obveznicima poreza na dohodak te knjigovodstvenim servisima koji vode poslovne knjige više desetaka obrtnika a veliki broj dodatnih modula i parametara omogućuje prilagodbu programa poslovanju različitih obrta, te korištenje neograničenog broja poslovnih jedinica na geografski udaljenim lokacijama.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima oblaka?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Prijavite se na naš newsletter