loading

Programi za poduzeća

Programi za poduzeća predstavljaju skup modula koji predstavljaju poslovni informacijski sustav poduzeća – ERP. Svaki modul može funkcionirati neovisno, a može se povezivati sa drugim modulima. Svaki korisnik može birati module koje želi, povezivati ih kako želi, prilagođavati ih svojim specifičnostima i tako izgraditi svoj vlastiti informacijski sustav.

Programi su primjereni za sve mikro, male i srednje poduzetnike  (j.d.o.o., d.o.o., d.d.) bez obzira na djelatnost i specifičnost. Također su primjereni za knjgovodstvene odnosno računovodstvene servise, proračunske korisnike i obrazovne ustanove. Povezivanje poduzetnika sa računovodstvenim servisima moguće je digitalno na više načina.

Integrirano računovodstvo, prodaja, skladište, proizvodnja, uvoz, managerski izvještaji, mogućnost definiranja više nivoa ovlaštenja pruža priliku različitim poslovnim sektorima da dođu do svih relevantnih informacija u realnom vremenu štedeći vrijeme i smanjujući mogućnost greške na minimum.

Programi za poduzeća se sastoje od 12 većih i 7 manjih programa te nekoliko stotina parametara što ih uz mogućnost definiranja korisničkih ovlaštenja čini izrazito prilagodljivim svakom poslovanju. Programi omogućuju vođenje neograničenog broja poduzetnika, istovremeni rad više korisnika, dislocirani rad na geografski različitim lokacijama, integraciju odjela ljudskih resursa, maloprodaje, recepcijskog i agencijskog poslovanja.

Neovisno da li je riječ o horizontalnoj ili vertikalnoj integraciji Vašeg poslovanja, mogućnosti kombiniranja su neograničene.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.