loading

KORP Knjigovodstveni program za poduzeća

Korp knjigovodstveni program je poslovni informacijski sustav koji objedinjuje više različitih procesa unutar jednog programa što su odlike ERP sustava. Integrirano računovodstvo, prodaja, skladište, proizvodnja, uvoz, managerski izvještaji, mogućnost definiranja više nivoa ovlaštenja pruža priliku različitim poslovnim sektorima da dođu do svih relevantnih informacija u realnom vremenu štedeći vrijeme i smanjujući mogućnost greške na minimum.

Korp se sastoji od 12 većih i 7 manjih modula te nekoliko stotina parametara što ga uz mogućnost definiranja korisničkih ovlaštenja čini izrazito prilagodljivim svakom poslovanju. Korp omogućuje vođenje neograničenog broja poduzetnika, istovremeni rad više korisnika, dislocirani rad na geografski različitim lokacijama, integraciju odjela ljudskih resursa, maloprodaje, recepcijskog i agencijskog poslovanja.

Neovisno da li je riječ o horizontalnoj ili vertikalnoj integraciji Vašeg poslovanja, mogućnosti kombiniranja su neograničene.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Želiš znati više o prednostima oblaka?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Prijavite se na naš newsletter