loading

Blog

date23 lip
2023
Tradicionalna ljetna akcija - 50% na SVE!

Tradicionalna ljetna akcija - 50% na SVE!

Prilika koja se ne propušta!

Svim novim i starim korisnicima Infokom nudi čak 50% popusta* na:

  • SVA programska rješenja!
  • Ugovorno održavanje!
  • Oblak!

Nudimo Vam sve što je potrebno za uspješno poslovanje. Naša programska rješenja pomoći će Vam da povećate produktivnost i efikasnost, smanjite troškove i bolje kontrolirate svoje poslove.
Brže i jednostavnije izdavanje računa i ponuda, bolja organizacija poslovanja te mogućnost praćenja stanja zaliha i narudžbi samo su neke od prednosti naših programa.

Ugovorno održavanje omogućuje Vam besplatne nove verzije programa te besplatne i prioritetne telefonske pozive i udaljeno spajanje na Vaše računalo!

Usluga Oblak omogućuje Vam rad s bilo koje lokacije putem pristupne točke. Bez obzira koliko je staro Vaše računalo, laptop ili tablet te koji operativni sustav koristi, program će raditi jednako brzo i stabilno bez potrebe za daljnjim ulaganjem u IT opremu. Naši moderni, sigurni i kvalitetni serveri Vam omogućuju da se usredotočite na ono najbitnije, a to je vaš posao, bez brige da će nešto poći po zlu.

Po aktiviranju programa ostvarujete još i dodatne pogodnosti u vidu:

  • instalacija
  • podešavanja programa
  • besplatne obuke
  • pristupa korisničkim stranicama sa detaljno pisanim uputama i video obukama

Odobreni rabat vrijedi za avansno plaćanje kompletnog iznosa ponude, a moguće je dogovoriti i obročno plaćanje.

Kontaktirajte nas već danas na jedan od brojeva u rubrici Kontakt ili ponudu programa zatražite slanjem maila na prodaja@korp.hr ili infokom@korp.hr . U subject maila ili u poruci navedite promo kod "LJETO50" i na taj način ostvarite popust!

*Popust na ugovorno održavanje i uslugu Oblak (VPS) se odnosi na period od godinu dana od dana aktivacije licence programa.
Akcija u kojoj možete ostvariti popust traje od 01.07.2023. do 22.09.2023.
Aktivaciju licence, početak rada te ostvarivanje svih pogodnosti možete odgoditi do kraja tekuće godine!

Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.