loading

E-račun - isprobaj demo

Odaberite jedan od dva ponuđena načina za testiranje programa, popunite kratki formular te kliknite na dugme ispod formulara. Prednost testiranja u oblaku je što odmah krećete sa radom (nema instalacije) te niste ovisni o operativnom sustavu (podržani su svi aktualni operativni sustavi) dok je prednost lokalne instalacije onemogućavanje pristupa Vašim demo podacima bilo kome tko nema pristup Vašem računalu.

 

Molimo odabrati instalaciju na Vaše računalo. Trenutno je aktivno servisiranje poslužitelja, te rad u oblaku nije moguć! Hvala na razumijevanju.

 

Želim odmah raditi u oblaku
Želim instalirati program na računalo

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Prijavite se na naš newsletter