loading

Agencija.NET

Agencija.NET je sveobuhvatni 'front and backoffice' programski alat za vođenje poslovanja male turističke agencije. Praćenje rezervacija, izrada ponuda, računa za avans(e), izrada konačnih računa za partnere i goste, periodične obračune, prijava na evisitor samo su neke od brojnih mogućnosti aplikacije. Svi standardni načini rada turističkih agencija (u svoje ime i svoj računa, u ime i za račun te posebni postupak) su podržani i maksimalno pojednostavljeni kako za operatera tako i za knjigovodstveni servis koji preuzima dokumente.

Uz osnovni modul za izradu dokumenata, aplikacija sadrži dodatne module za vođenje smještaja, izradu kalkulacija i prodaju aranžmana/izleta te organizaciju i naplatu transfera. Logično i intuitivno posložene procedure čine našu aplikaciju neizostavnim djelom vertikalnog lanca koji čine channel/property manager sustavi, billing/documentation/calculation aplikacije (Agencija.NET) te knjigovodstvene aplikacije (Korp/Obrt ili bilo koja vanjska knjigovodstvena aplikacija).

 

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.