loading

Putni nalozi

Program Putni nalozi je sveobuhvatan program za jednostavnu i  preglednu izradu putnih naloga i obračun putnih troškova.
U programu je moguće definirati sve neophodne stavke za službena putovanja u zemlji i inozemstvu kao što su temeljni podaci koje svaki putni nalog mora sadržavati, odredište i razlozi putovanja, informacije o prijevoznom sredstvu, iznosu dnevnice, te iznosu akontacije za službeno putovanje. Obračun putnih troškova je vrlo jednostavan i moguće ga je napraviti za svega nekoliko minuta. Svi uneseni podaci ostaju pohranjeni i u bilo kojem trenutku je moguće napraviti ispis putnih naloga i izvještaja po različitim kategorijama ovisno o potrebama tvrtke.
Program automatski izrađuje preglednu evidenciju svih putnih naloga.  Putni nalozi se na jednostavan način prebacuju u datoteku za dostavljanje JOPPD obrasca.
Program je jednostavan za korištenje i korisnika vodi kroz sve zakonske stavke koje svaki putni nalog treba sadržavati.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima oblaka?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Prijavite se na naš newsletter