loading

Putni nalozi

Program Putni nalozi je sveobuhvatan program za jednostavnu i  preglednu izradu putnih naloga i obračun putnih troškova. U programu je moguće definirati sve neophodne stavke za službena putovanja u zemlji i inozemstvu kao što su temeljni podaci koje svaki putni nalog mora sadržavati, odredište i razlozi putovanja, informacije o prijevoznom sredstvu, iznosu dnevnice, te iznosu akontacije za službeno putovanje.

Rad u programu nije zahtjevan a putni nalog je moguće napraviti za svega nekoliko minuta. Svi uneseni podaci ostaju pohranjeni i u bilo kojem trenutku je moguće napraviti ispis putnih naloga i izvještaja po različitim kategorijama ovisno o potrebama tvrtke. Putni nalozi se automatizmom prebacuju u datoteku za dostavljanje JOPPD obrasca.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.