loading

Virmani

Virmani je program koji će Vam olakšati ručno pisanje virmana u digitalnom formatu. Program je brz i jednostavan za korištenje te ne zahtijeva obuku. Svi podaci koje jednom upišete ostaju pohranjeni u programu, pa nemate potrebu svaki put iznova unositi stavke, već samo označite virmane koji su Vam potrebni, a možete ih i kopirati, te jednostavno i pregledno ispisivati više virmana odjednom.
Program Virmani sadrži 2D barkod s kojim Vaši kupci mogu jednostavno, brzo i točno plaćati virmane. Pri plaćanju je dovoljno skenirati 2D barkod na virmanu (nije potrebno ručno upisivati podatke) i nalog je spreman za plaćanje.

 

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.