loading

Osnovna sredstva

Program Osnovna sredstva nudi jednostavan i pregledan način vođenja osnovnih sredstava i sitnog inventara preraspodijeljen u dvije glavne grupe;
1. Matični podaci u kojima se nalaze opći podaci, osnovna sredstva, sitan inventar, grupe amortizacije, grupe revalorizacije, korisnici sitnog inventara i kontni plan i
2. Obrade ispisi u kojima se nalazi inventurna lista, amortizacija, revalorizacija, promjena nabavne vrijednosti, temeljnica za fk, konačni obračun i kartica os.

Nakon unosa svih matičnih podataka svi procesi od privremenog obračuna do knjiženja amortizacije te konačnog obračuna i formiranja temeljnice za financijsko knjigovodstvo te formiranja xml obrasca DI i slanja na eporeznu su automatizirani. Obučavanje za program Osnovna sredstva u pravilu nije potrebno a održavanje sustava je minimalno.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.