loading

Recepcijsko poslovanje

Recepcijsko poslovanje je brzo, jednostavno i vizualno dopadljivo programsko rješenje namijenjeno malim i srednje velikim hotelima, hostelima, kampovima i privatnim iznajmljivačima. Aplikacija je razvijena u suradnji sa hotelijerskom strukom te se zbog svojeg 'user friendly' sučelja koristi i u komercijalne ali i u obrazovne svrhe u turističko ugostiteljskim školama. Aplikaciju odlikuje vrlo kratka krivulja učenja što je izrazito važno u turističkom sektoru koji često koristi usluge sezonske radne snage koju je potrebno brzo obučiti za rad.

Proces od prijema gosta do prijave na E-visitor te izdavanja računa zahtjeva minimalni broj klikova a program nudi brojne automatizacije koje operater može ali i ne mora koristiti u radu. Program je interno integriran sa Korp/Obrt knjigovodstvenim sustavom i Pc kasa pos aplikacijom a eksterno sa nekoliko channel/property manager sustava.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Video

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.