loading

E-račun

Osnovna premisa našeg rješenja za formiranje i slanje elektroničkih računa od starta je bila da za razmjenu elektroničkih računa nisu nužni informacijski posrednici te bi razmjena istih trebala biti u potpunosti besplatna i maksimalno direktna između dva poslovna korisnika. Naše rješenje iz istog razloga zahtjeva samo inicijalnu investiciju neovisno o broju poslanih eračuna od strane pošiljatelja te volju primatelja da besplatno preuzme našu aplikaciju za zaprimanje eračuna. Ukoliko ipak želite slati eračune preko informacijskih posrednika i tu smo Vas pokrili putem dva informacijska posrednika Fina i eposlovanje. Sva naša programska rješenja koja imaju mogućnost izrade računa integrirana su sa našim besplatnim E-računima a na Vama je da samo odaberete najadekvatniji program za svoje poslovanje.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.