loading

Blagajničko poslovanje

Blagajničko poslovanje jednostavan je program za sastavljanje i evidentiranje blagajničkih isprava.  Program omogućuje obavljanje blagajničkog poslovanja za više blagajni od kojih svaka ima svoju valutu i konto. Pomoću programa se izdaju svi popratni dokumenti kao što su uplatnica,isplatnica i blagajnički izvještaj.

Svaku uplatnicu i isplatnicu unesenu u program je moguće ispisati, a moguće je ispisati i zbirne liste uplatnica odnosno isplatnica zajedno s ukupnim iznosom. Svi podaci uneseni u program ostaju pohranjeni, te se mogu u svakom trenutku pregledati, promijeniti, nadopuniti ili ispisati.

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.