loading

PC Kasa

Pc Kasa je 'all in one' pos rješenje koje zadovoljava potrebe širokog spektra korisnika. Parametarskim postavkama te registracijom program se posebno prilagođava potrebama ugostitelja i trgovaca te svim ostalim djelatnostima koje traže brz i jednostavan način izdavanja gotovinskih i transakcijskih računa. Moderno touchscreen sučelje maksimalno ubrzava rad na svim tipovima monitora, laptopa, tableta a podržani su naravno bar code uređaji te klasični rad mišom i tipkovnicom.

Pokrenite naš demo program i provjerite sami zašto je Pc Kasa naš najpopularniji proizvod!

Isprobaj demo

Osnovne značajke

Trajna cijena
Mjesečna cijena
Navedene cijene programa odnose se na jednu licencu, jedno poduzetničkih verzija te ne sadrže pdv.

Galerija slika

Želiš znati više o prednostima korištenja programa u oblaku?

Imate potrebu za radom u našim programima sa više odvojenih lokacija u realnom vremenu? Velika većina poslovnih subjekata već sada koristi sigurno barem dvije - tri 'cloud' usluge, a da toga možda nije ni svjesna. Ako putujete ili ste kod kuće, možete pristupiti vašim podacima tako da se registrirate s korisničkim imenom i lozinkom i uspješno odraditi zaostale poslovne obveze, a najvažnije je da nema ugovorne obveze i uvijek je moguće program i podatke prebaciti na lokalno računalo.

Detaljnije
Ukoliko želite primati obavijesti o zakonskim izmjenama u našim programima i promotivnim akcijama, pretplatite se na naš newsletter.